Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül?

 

Nincs rendszeresen fizetendő havi vagy éves tagsági díj!

Nincsenek olyan további prémium vagy bújtatott szolgáltatások (pl.: chat, levelezés, képek nagyfelbontásban elérése, stb.), amiket kizárólag külön díjakért vehetsz igénybe!

Nincs kreditrendszer, nem kell a használatért előre pontokat vásárolnod! Nem vonunk le pénzt automatikusan havonta a bankszámládról!

Nincs apró betű, nincsenek további, rejtett költségek!

 

Nálunk mindenki VIP tag!

 

Egyszeri - aktivitáshoz kötött időtartamra szóló - díjat kell mindössze befizetned szolgáltatásaink igénybevételéhez, melynek költsége SMS-ben fizetve 2032 Ft, PayPal-lel fizetve csak 1500 Ft!

Számolj! Más fizetős társkereső oldalakon ennyiért maximum 1 hónapra regisztrálhatsz, s utána minden további hónapért legalább ennyit - vagy többet - is kell fizetned!

 

Mit jelent ez?

Ha egyszer beregisztrálsz és befizeted a díjat, utána semmi másért nem kell fizetned vagy havonta újból pénzt küldened, hogy meghosszabbítsd a tagságod, mindaddig, amíg aktívan társat keresel a rendszerünkben!

 

Mi számít aktivitásnak?

Ha rendszeresen bejelentkezel az oldalra, az bőven elegendő! De hát éppen ezért vagy itt, hogy társat keress!

Nálunk csak aktív társkeresők vannak, s folyamatosan változik a randi kínálat, ezért is megéri gyakran benézned!

Az inaktív felhasználók fiókjait, akik több hónapig be sem jelentkeznek, rendszerünk automatikusan törli!

 

 

Az egyszeri díj befizetése - fizetési módok

 

1. SMS díjfizetés

Szolgáltatásaink díját legegyszerűbben SMS-fizetéssel tudod rendezni a regisztráció során. Az SMS díjfizetés megbízható és biztonságos, s nem mellékesen nem terhelik olyan további járulékos költségek, mint a banki átutalási díj vagy a tranzakciós adó.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a Kulcs szócskát SMS-ben elküldeni a 0690888430 telefonszámra. Erről természetesen emailben is tájékoztatunk a regisztráció folyamán.

Figyelj, hogy arról a telefonszámról küldd el az SMS-t, amit a regisztráció során megadtál, mert a telefonszám alapján tudjuk beazonosítani, hogy az Tőled érkezett!

Díjfizetésed - és a szolgáltatás igénybevételére való jogosultságod - kizárólag így lesz érvényes!

Az SMS díja 2032 Ft, mobiltelefon szolgáltatód ezzel az összeggel terheli meg számlád az üzenet elküldését követően.

 

2. PayPal befizetés - Fizess így, spórolj!

Az egyszeri szolgáltatási díjat befizetheted PayPal-en keresztül is - akár bankkártyáddal! Így még olcsóbb is! Csak 1500 Ft!

Kérjük, hogy a PayPal fizetés megjegyzés rovatában ne felejtsd el feltüntetni a regisztráció során megadott email címed vagy mobiltelefon számod, mert ez alapján tudjuk beazonosítani, hogy a befizetés Tőled érkezett!

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy ugyan a befizetendő egyszeri szolgáltatási díj összege így csak 1500 Ft, viszont például bankkártyás fizetésnél előfordulhatnak további, bankonként változó járulékos költségek, mint például: tranzakciós vagy átutalási díj, stb. Ezt vedd figyelembe, ha PayPal-en keresztül ezeket a fizetési módokat választod!


Felhasználói fiókod aktiválására akciós időszakon kívül csak a díj befizetésének visszaigazolását és beküldött profiladataid moderálását követően kerül sor!