Hirdetőknek

Hirdetési lehetőségek

 

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azon vállalkozások számára, amelyek olyan szolgáltatást vagy terméket kínálnak, amik a társkeresés iránt érdeklődők igényeit lefedik, s egy első randihoz - akár a felkészüléshez, a kezdeti szimpátia megteremtéséhez, akár a kifogástalan megjelenéshez vagy éppen az első randi helyszínéhez - ideális támogatást adhatnak. Ilyenek például a fotózás, a szépészeti szolgáltatás (fodrászat, kozmetika, stb.), a virágáru, illetve a divatáru kiskereskedelem, valamint azon vendéglátó és szórakozóhelyek, illetve olyan tartalmas közös időtöltést, izgalmas programot ajánló szabadidős tevékenységeket szolgáltatók (pl.: szabadulószoba, kalandpark, állatkert, paintball, stb.), melyek ideális helyszínei lehetnek egy első randinak.

 

1. "Megtalálsz!" Alapcsomag

 

A vállalkozása, üzlete bemutatására és elérhetőségére szolgáló információkat, úgy mint 1 db fotó, telefonszám, üzlet címe, weboldala címe, Facebook oldala, valamint egy rövid szöveges leírást (maximum 150 karakter hosszúságban) térképes, kereshető formában jelenítjük meg a nyitóoldalon elhelyezett menüponton keresztül oldalunk látogatói és regisztrált felhasználóink számára egyaránt elérhető módon.

Minden új felhasználónk a regisztráció folyamán elektronikus levélben tájékoztatást kap a meghirdetett szolgáltatások igénybe vételének lehetőségéről. Emellett a társkereső rendszer használatáról szóló, az oldal működését ismertető leírásokban, továbbá Facebook oldalunkon, illetve alkalmanként blogbejegyzéseinkben szintén megjelenítésre kerül.

Mennyibe kerül?

Hirdetés időtartama Hirdetés díja
1 hónap 2690 Ft + ÁFA
3 hónap 6450 Ft + ÁFA
6 hónap 9680 Ft + ÁFA
1 év 12900 Ft + ÁFA

Megrendelem!


 

2.  Címlap csomag

 

Az alapcsomag tartalmán túl a nyitóoldalunkon központi helyen, a "Neked ajánljuk!" blokkban megjelenítjük banner fotóját (slider formájában), amelyre kattintva oldalunk látogatói és felhasználói az Ön igényének megfelelően cége weboldalára, Facebook oldalára vagy az oldalunkon létrehozott teljes oldalas, reszponzív (mobilbarát) formátumú bemutató lapjára érkezhetnek. Ez utóbbi esetben a szövegek hossza nem korlátozott, s több kép elhelyezésére is lehetőség van.

Mennyibe kerül?

Hirdetés időtartama Hirdetés díja
1 hónap 3900 Ft + ÁFA
3 hónap 9360 Ft + ÁFA
6 hónap 14040 Ft + ÁFA
1 év 18720 Ft + ÁFA

Megrendelem!


 

Lehet ennél is olcsóbban?

IGEN! Díjfelező Facebook akciónk keretében fenti szolgáltatási díjaink felét (50 % kedvezmény) elengedjük!

 

Mit kell tennie ehhez?

A megrendelés előtt vállalkozása Facebook profiljából ossza meg és kövesse Facebook oldalunk, valamint vegye fel kedvenc oldalai közé, s máris megtapasztalhatja - a kiküldött számlában megjelenő - kedvezményes szolgáltatási díjunkat!


 

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal!