Felhasználási szabályok

Felhasználási szabályok

 

EGYSZERŰ

MEGBÍZHATÓ

BIZTONSÁGOS

 

A regisztráció folyamata

 

A regisztrációhoz és szolgáltatásaink igénybevételéhez egy működő email címre és egy saját, titkos belépési jelszóra van szükséged. Jelszavad kizárólag Te ismered. Kérjük, hogy kezeld bizalmasan, ne add meg véletlenül se másnak!

A regisztráció folyamán pár további, rád jellemző információt, valamint minimum egy fényképet (profilfotót) kérünk.

Nagyon fontos, hogy a fotó hiteles legyen és azon jól felismerhető legyél, mert a címen és az időponton kívül csak a fénykép lesz az, ami alapján felismerhetitek egymást a találka alkalmával.

Elég izgalmasan hangzik? Az is!

Viszont ha nem jó a fénykép, egy nyilvános helyen, ahol sok ember megfordul, ott lehet, hogy meg sem találjátok egymást! Erre feltétlenül figyelj oda a megfelelő profilkép kiválasztásánál!

 

Megbízható

 

Nálunk nincsenek kamu profilok!

Minőségi, valós információkon alapuló szolgáltatást kívánunk biztosítani, ezzel csábítunk, nem a címlapon elhelyezett bombanők és álompasik képeivel.

A rendszer működése miatt eleve nincs értelme sem hamis fotókat feltölteni, mert nagyon gyorsan, az első találka alkalmával kiderül a "csalás"! Itt a mielőbbi személyes ismerkedés számít, nem a hosszú heteken, hónapokon át tartó levelezgetés.

Az ÁSZF-ben foglalt szabályok megsértését szigorúan kezeljük, a szabályszegők akár azonnali kizárásával.

 

Nálunk nincsenek inaktív felhasználók!

 

Rendszerünk működését szándékosan úgy alakítottuk ki, hogy abban lehetőség szerint csak azoknak a felhasználóknak az adatai legyenek elérhetőek, akik valóban komolyan gondolják ezt, aktívan társat keresnek és rendszeresen használják szolgáltatásainkat.

Emiatt azon felhasználók fiókjait, akik több mint hat hónapja nem léptek be az oldalra, rendszerünk automatikusan törli!

Így tudjuk garantálni Neked, hogy itt csak olyan társkeresőket találhatsz, akik motiváltak és aktívan keresnek.

 

Egyszerű és biztonságos használat

 

 

Bejelentkezésed követően egyszerűen feltölthetsz egy találkát, hogy az mikor és hol lenne számodra megfelelő, s nincs több dolgod, amíg nem jelentkezünk.

Ne feledd, hogy csak akkor van esélyed randizni, ha van meghirdetve még le nem járt találkád vagy te jelentkezel egyre!

A regisztráció önmagában nem elég, ha találkázni akarsz úgy, ott és akkor, amikor Te szeretnél!

Vedd a kezedbe a sorsod, dönts Te, tölts fel mielőbb egy találkát!

 

Ha felhasználóink közül valaki szeretne találkozni Veled, azaz jelentkezik a meghirdetett találkádra, akkor emailben értesítünk. Ilyenkor döntened kell, hogy randiznál-e vele?

Megnézheted a jelentkezőt a rendszerünkben, s ha neked is szimpatikus, visszaigazolhatod, hogy szívesen randiznál vele akkor és ott, ahogyan a tervezett és meghirdetett találkádban szerepel.

A döntéshez be kell lépned az oldalra, s a Találkáim menüpontban a jelentkező partner képe alatt található

vagy gombok

valamelyikének megnyomásával jelezned szándékod, akarsz-e vele randizni vagy sem!?

Ha igennel válaszolsz ("Beengedlek!"), akkor jöhet a randi! Ha nem ("Nem jössz be!"), akkor találkád újra látható lesz mások számára, várjuk az újabb jelentkezőt.

Amíg nem döntesz, a találka nem lesz látható a rendszerben mások számára (függőben marad). A döntésre 24 óra áll rendelkezésedre, egy nap elteltével automatikusan újra aktiváljuk meghirdetett találkád, az ismét elérhető lesz mások számára is a rendszerben.

 

Ha kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak és eldöntöttétek, hogy randiztok, akkor odairányítjuk a randi helyszínére kiválasztott partnered, s megismerkedhettek, a többi a Ti dolgotok!

 

Az oldal használatához be kell jelentkezni. Bejelentkezés nélkül az oldalon található információk, a randira hívó hirdetések nem elérhetőek.

A regisztráció során megadott személyes adataid (pl.: email cím) bizalmasan kezeljük, azt nem adjuk meg még az általad visszaigazolt partnerednek sem (ha akarod, majd megadod neki elérhetőségeid a személyes találkozás alkalmával). Ezzel Téged védünk, ha esetleg mégsem lenne személyesen szimpatikus, az esélyét sem kívánjuk megadni annak, hogy a sikertelen randi után emailben kapcsolatfelvételi szándékkal "zaklathasson" vagy bármilyen formában kellemetlen helyzetbe hozhasson beleegyezésed nélkül.

 

Találka meghirdetése

 

Új találkát csak regisztrált, bejelentkezett felhasználóink kezdeményezhetnek. A meghirdetett találka tartalmazza, hogy mikor és hol randiznál valakivel szívesen.

Mit kell megadnod?

  • Mikor érsz rá, mikor tudsz találkozni valakivel?
  • Melyik településen és pontosan hol lenne a randi?
  • Mivel várod, mivel leped meg leendő partnered az első randi alkalmával?

Figyelj, hogy az időpontot (dátum és óra perc!) és a címet is pontosan add meg, mert a randi előtt nem tudtok egyeztetni, beszélni!

 

A találka megtekintője nem láthatja sem elérhetőségi adataid, sem a pontos címet. Az időponton és a településen kívül, ahol a randi lesz, kizárólag a fényképed és a profilodban megadott néhány olyan adatot nézhet meg, ami alapján nem vagy beazonosítható.

Minden felhasználónak több találka hirdetése is lehet egyszerre a rendszerben.

A találkádra jelentkezőt a Találkáim menüpontban tudod megnézni, s itt tudsz dönteni arról, hogy Te is szívesen randiznál-e vele vagy sem! Döntésed a

vagy a gombok

lenyomásával jelezheted.

 

Keresés a meghirdetett találkák között

 

Ha inkább keresgélős típus vagy, a már meghirdetett találkák között is szétnézhetsz a Randikereső menüpontban. Lehet, hogy éppen van olyan, akivel szívesen randiznál.

Tudjuk, hogy a regisztráció során feltöltött néhány jellemző adaton túl számos más lényeges információ is befolyásolhatná a döntésed (pl.: érdeklődési kör, munka, család, stb.), de azt is tudjuk, hogy leírni bármit le lehet, s igazából nem ezek alapján döntünk általában.

Az első benyomás sokkal többet jelent, egy személyes találka sokkal hatékonyabb az ismerkedésre! Interneten keresztül, virtuálisan, fotók vagy levelezgetés alapján, de még telefonon beszélgetve sincs esélyed megtapasztalni valakinek a személyes varázsát, kisugárzását, az csak "élőben" lehetséges!

A mi rendszerünk emiatt arról szól, hogy ha megvan a kezdeti szimpátia, akkor ne pazarold a drága időd a képernyő előtt ülve hetekig, hónapokig tartó levelezésre, chatelésre, hanem zárd mielőbb rövidre, szavazz egy kis bizalmat előzetesen neki és találkozzatok személyesen - akár kellemesen csalódhatsz is!

Garancia az azonnali szerelemre persze nincs, de megismerhetsz valakit, aki lehet, hogy csak egy szimpatikus ismerős marad, s a maximum, amit elértek, hogy egyszer segít majd valamiben (hazavisz, ha lekésed az utolsó buszt vagy lerobban a közelben a kocsid, esetleg segít kitölteni az adóbevallásod vagy megjavítani a mosógéped - attól függően, mivel foglalkozik).

De kihúzhatod a "főnyereményt" is - akár elsőre, mert minden klappol és működik a kémia köztetek! Aki nem játszik, az ugye nem is nyerhet!

A lényeg, hogy megismersz valakit - élőben!

 

Bók-küldő

 

A találkák mellett keresgélhetsz Bók-küldő menüpontunkban is, ott láthatod azokat, akiknek ugyan éppen nincs meghirdetett vagy folyamatban lévő randija, viszont megfelelő és moderált profillal és fényképpel rendelkeznek és szintén aktívan társat keresnek, mint Te.

Ha pedig valaki megtetszik, küldhetsz számára egy "bókot"!

Ezután lehetősége lesz megnézni, hogy kitől kapta a bókot, s ha szimpatikus vagy számára és van a rendszerben meghirdetett találkád, akkor akár azonnal jelentkezni is tud arra.

Ezért is fontos, hogy legyen meghirdetett találkád! Mielőtt bókod küldesz, tölts fel egyet!

Az is előfordulhat, hogy Ő adja meg, hogy hol és mikor alkalmas a randi, azaz feltölt egy találkát, amire Te tudsz jelentkezni. Emiatt mindenképpen visszajelzést küldünk a szándékáról, hogy randizni is szeretne a bókoló hódolóval!

Ha nem szeretnél lemaradni Róla, kövesd figyelemmel az új randi hirdetéseket, nézz be gyakran oldalunkra, s használd a Randikeresőt!

Ekkor már nincs más dolgod, mint belépni az oldalra és jeletkezni meghirdetett találkájára és jöhet a randi!

 

Jelentkezés egy találkára

 

Ha szimpatikus Neked a találka meghirdetője, jelentkezhetsz a gombra kattintva. Emailben értesítjük, s ezt követően eldöntheti, hogy randizna-e Veled szívesen vagy sem (bármilyen oknál fogva).

A döntésre 24 óra áll a randit meghirdető rendelkezésére. Ha nem lép be ez idő alatt és nem jelez vissza, akkor találkáját újra meghirdetjük, jelentkezésed ez esetben automatikusan törlésre kerül. Ennek célja, hogy mielőbb választ kapj jelentkezésedre, ne kelljen akár hetekig várni erre. Ha bejössz valakinek, akkor 1 nap alatt ezt bőven el tudja dönteni.

Visszajelzéséről - akár pozitív, akár negatív - emailben értesítünk! Kérjük, tartsd tiszteletben döntését és ne csüggedj, ha esetleg visszautasította kérésed, legközelebb, mással összejöhet! Ha nincs meg a kezdeti szimpátia - ami egyébként teljesen szubjektív dolog, akkor nem sok értelme lenne találkozni bárkivel is.

Ha valaki egyszer visszautasított, kérjük fogadd el döntését és ne jelentkezz újra találkáira, mert az már kellemetlen, esetleg zaklató lehet! Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy ennek ellenére ismét próbálkozol Nála, azt szabályaink megszegésének minősítjük és szankcionáljuk.

Ha pedig azt jelzi vissza, hogy Te is tetszel neki, akkor már csak egy kis idő választ el Titeket a személyes találkozástól. Készülj!

Ezután már csak kettőtökön múlik, hogyan alakul az első randi!

 

Lejárt időpontú találka

 

Amennyiben az általad feltöltött találka időpontjáig nem sikerül szimpatikus partnert találnod, akkor a találka természetesen lejárt állapotba kerül és nem lesz látható a rendszerünkben. 

Ne add fel, mert lehet, hogy csak az időpont nem felelt meg éppen senkinek! A következő találka beküldésénél esetleg adj több időt, hogy nagyobb eséllyel rád találhasson valaki számodra is szimpatikus partner!

 

Ha a végén mégis közbejön valami!

 

Bármennyire ügyesen szervezed és irányítod a dolgokat, s tervezel a jövőre, az élet produkálhat olyan előre nem látható helyzetet, ami miatt nem tudsz elmenni végül a leszervezett randira.

Ha előfordul esetleg ilyen, kérjük, hogy mielőbb jelezd ezt Ügyfélszolgálatunknak, hogy értesíteni tudjuk partnered, ne induljon el feleslegesen! Ne feledd, Ő sem tudja elérhetőségeid, s Te sem az Övét!

Nyilván a helytől, a távolságtól és a választott közlekedési eszköztől is függ, hogy mennyivel előbb lenne célszerű bármily negatív következmény nélkül lemondani, de ha mód van rá, arra kérünk, hogy legkésőbb a tervezett találka időpontja előtt 2 órával próbálj meg jelezni!

A partner tájékoztatására használhatod az Üzenőfalát is a profil oldalán (bővebb infó erről a következő bekezdésben, lentebb), a lényeg, hogy jelezz! 

 

Üzenőfal

 

Amennyiben kicsit többet szeretnél megtudni a számodra szimpatikus társkeresőről, lehetőséged van rövid szöveges üzenetet (kérdést) küldeni Neki a profil oldalán az Üzenőfal fülön.

Ez egyfajta publikus üzenőfal, ahol egyaránt megjelennek a Neki feltett kérdések és az általa adott válaszok. Nem online beszélgetés vagy privát chat, a kérdéseket és válaszokat minden regisztrált felhasználó egyaránt láthatja.

Az ÁSZF-be ütköző tartalmakat töröljük, ezért kérjük, hogy ne küldj be olyan üzenetet, ami személyes vagy elérhetőségi adatokra (név, lakcím, telefonszám, email cím, facebook, messenger vagy skype azonosító, stb.) vonatkozik!

Ilyen esetben kizárhatunk a szolgáltatásból az ÁSZF értelmében, akár azonnal.

 

Értékelések

 

Minden társkereső profil oldalán található egy értékelés mező, ahol pontozhatod (csillagozhatod), mennyire szimpatikus Neked, mennyire tetszik profiladatai alapján.

Semmi extra, csupán egy szimpátia faktor vagy tetszési index, mert van aki szeret pontozni vagy szereti, ha mások értékelik.

Az értékeléseket összesítjük, s a legmagasabb értékelésekkel rendelkező társkeresőket a Találkáim menüpontban vagy az Új találka meghirdetése oldalon is megnézheted.

 

Jelszókezelés

 

Felhasználóink személyes adatainak biztonsága érdekében rendszerünkben minden beállított jelszó 90 napig érvényes, azt követően az oldalra történő belépéshez kötelező azt megváltoztatni! A jelszó lejáratát megelőzően tájékoztatást küldünk a módosítás szükségességéről.

Automatikus jelszóigénylési megoldást - biztonsági okokból - szándékosan nem alkalmazunk rendszerünkben. Mi komolyan vesszük személyes adataid biztonságát!

Ha elfelejted jelszavad, kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal hozzáférésed mielőbbi újbóli aktiválása érdekében.

 

Felhasználói fiók, profiladatok törlése

 

Felhasználói fiókod és adataid törlését a "Profiladataim" menüpontban, a profil oldaladon található Fiók törlése gomb megnyomásával kezdeményezheted.

A fiók törlésére Ügyfélszolgálatunkon keresztül is van lehetőség. Írd meg kérésed, s amennyiben nincs folyamatban lévő, szervezés alatt álló randid, akkor nincs akadálya a törlésnek.

Ha éppen alakul egy randid, amit te hirdettél meg vagy amire jelentkeztél, akkor addig, amíg az adott találka időpontja nem múlik el, a törlés nem véglegesíthető, tekintettel arra, hogy partnereddel szemben nem lenne etikus így "eltűnnöd".

Döntéseidért a felelősséget vállalnod kell, ez nálunk is így működik!

Adataid törlését az Általános Szerződési Feltételeinkben és Adatkezelési Szabályainkban foglaltaknak megfelelően hajtjuk végre, melyről egy utolsó levélben fogunk tájékoztatni.
Nálunk él a felejtés joga, alkalmazzuk az EU adatvédelmi rendeletében (GDPR) előírt szabályokat!
Fiókod törlését követően rendszerünkben semmilyen információt nem tárolunk a továbbiakban Rólad, elérhetőségi adataid sem, azokat nem használjuk fel marketing célú megkeresések (pl.: hírlevél) küldésére, sem egyéb célra.

 

Általános szerződési feltételek

 

A rendszer által nyújtott szolgáltatások igénybe vételéről szóló ennél is részletesebb információkat az Általános Szerződési Feltételekben találsz. Kérjük figyelmesen olvasd el!