Fokozott biztonság

 

Diszkrét és biztonságos adatkezelés

 

Számunkra kiemelten fontos regisztrált felhasználóink és személyes adataik védelme, nagy hangsúlyt helyezünk emiatt azok megfelelően biztonságos módon történő tárolására és kezelésére.

Email címed sem adjuk meg, még a számodra szimpatikus vagy ideális lehetséges partnerednek sem, azt kizárólag a veled történő kommunikációhoz használjuk!

A randi alkalmával majd eldöntöd Te, hogy megadod-e maj elérhetőséged aktuális partnerednek.

Nem használjuk, nem kérjük semmilyen közösségi profilod, például Facebook oldalad elérhetőségének megadását sem, nem kötjük össze azzal semmilyen formában szolgáltatásunk.

Ami itt, az oldalunkon történik, az nem befolyásolja egyéb közösségi oldalakon való jelenléted, az azokon megadott adataiddal nincs kapcsolata!

Fentiekkel tudjuk garantálni leginkább privát szférád biztonságát, mindez Érted van!

Leendő randi partnered a találka pontos címét is csak akkor kapja meg, ha Te is visszaigazolod, hogy szimpatikus neked és randiznál vele.

Ha a randi során kiderül, hogy mégsem Ő az ideális, nem működik köztetek a dolog, akkor elsétálhatsz úgy, hogy gyakorlatilag semmi, a további kapcsolatfelvételhez használható információt nem tud rólad a másik fél: sem a telefonszámod, sem az email címed, sem a Facebook vagy más közösségi profilod!

 

Nincsenek zaklató levelek!

 

Rendszerünk működését szándékosan úgy alakítottuk ki, hogy ne legyen lehetőség email üzenetet küldeni a felhasználóink számára egymásnak.

Nincs lehetőség lájkolgatni, képet küldeni, levelezgetni, chatelni! Ez nem egy szokványos randialkalmazás!

 

A jelentkezéssel, visszajelzéssel, jóváhagyással kapcsolatos kommunikációt mi végezzük. Semmilyen formában nincs mód esetlegesen zavaró vagy zaklató üzenetek küldésére!

 

Nincsenek kamu profilok!

 

Bizalmad szolgáltatásunk megbízhatóságával és biztonságosságával ķívánjuk elnyerni, emiatt nem alkalmazunk olyan - más oldalakon használt - félrevezető trükköket, hogy ide csábítsunk, mint például a kamu profilok. Nálunk nem lesznek bombanők és álompasik a címlapon, hogy rávegyenek a regisztrációra. 

A mi rendszerünk nem erről szól.

A feltöltött képeket, a profiladatokat ellenőrizzük, a tartalmakat moderáljuk és a szabályainkat esetlegesen megszegő felhasználókat szankcionáljuk, kizárjuk a szolgáltatásból.

Eleve nem is érdemes a rendszerbe hamis fotót feltölteni, mivel a képeket ellenőrizzük, a nem megfelelőeket töröljük, s egyébként is a "csalás" egyrészt nagyon gyorsan, legkésőbb az első személyes találkozás alkalmával úgyis kiderülne, másrészt gyakorlatilag létre sem jöhet így igazából a randi, mert hamis fotó alapján fel sem ismerheted a partnered, más módon pedig nem tudtok kommunikálni egymással!

Jelezd te is, ha ilyet tapasztalsz, védjük egymást!

 

Rendszerbiztonság, adatvédelem

 

Weboldalunk biztonságát rendszeresen profi etikus hackerek segítségével ellenőrizzük, mert az Ördög nem alszik, s a kiberbűnözők sem sajnos.

Adataid védelméről minden elérhető biztonsági eszközzel megpróbálunk gondoskodni!

Nálunk él a felejtés joga, alkalmazzuk az EU adatvédelmi rendeletében (GDPR) előírt szabályokat! Fiókod törlését követően rendszerünkben semmilyen információt nem tárolunk a továbbiakban Rólad, elérhetőségi adataid sem "tesszük el" titkos listákba, azokat nem használjuk fel marketing célú megkeresések (pl.: hírlevél) küldésére, sem egyéb célra.
 

 

A találka biztonsága

 

Megismerkedni egy számodra szimpatikus, esetleg vonzó, új emberrel rendkívül izgalmas, egyrészt éppen az ismeretlensége miatt, viszont ne feledkezz meg arról, hogy ennek is - mint oly sok hasonló helyzetnek az életünkben - lehetnek kockázatai.

Bízunk benne, hogy felhasználóink szolgáltatásainkat kifejezetten céljának megfelelő szándékkal, jóhiszeműen, az egyetemes társadalmi, erkölcsi értékrendnek megfelelő módon, az egymás iránti tisztelet jegyében és a viselkedési normák maradéktalan betartásával veszik igénybe. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmed arra, hogy ezt egy ismeretlen emberrel kapcsolatban garantálni mi sem tudjuk!

Emiatt kérjük, hogy fontold meg az alábbi, biztonsági tanácsainkat, javasolt óvintézkedéseinket:

  • Te döntöd el, hogy hol szeretnél találkozni először a neked szimpatikus partnereddel, s habár lehetőséged van akár az otthonodban is erre, ehelyett mi azt javasoljuk, hogy első alkalommal inkább valami olyan, nyilvános helyet válassz a randira, ahol rajtatok kívül többen is tartózkodnak, ahonnan bármikor probléma nélkül távozni tudsz, s emiatt nagyobb biztonságban érezheted magad.
  • Mondd el valakinek (családtag, barát, stb.), akiben megbízol, a randi időpontját, helyszínét, hogy tudjon más is rajtatok kívül arról, hogy hol tartózkodsz abban az időben!
  • A randi alkalmával legyen nálad a telefonod (töltsd is fel előtte, hogy működjön!), hogy amennyiben szükséges, tudj segítséget hívni.

 

Jelszókezelés

 

Ügyelj arra, hogy az oldalunk használatához szükséges bejelentkezési jelszavad véletlenül se add meg másoknak, kezeld azt bizalmasan!

Kérjük, hogy olyan jelszót válassz, ami egyedi, amit csak Te ismersz és ezt a jelszót ne használd más oldalakon, egyéb interneten elérhető szolgáltatásokban!

E néhány biztonsági szabály betartásával hozzájárulhatsz Te is saját adataid és mások személyes adatainak hatékony védelméhez.

Együttműködésed köszönjük!