Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül?

 

A regisztráció és az oldal használata ingyenes!

Mindössze annyit kérünk, hogy osszd meg oldalunk vagy bármely Facebook bejegyzésünk!

 

Nem kérünk pénzt, nincs regisztrációs díj, sem rendszeresen fizetendő havi vagy éves tagsági díj!

Nincsenek olyan további prémium vagy bújtatott szolgáltatások (pl.: chat, levelezés, képek nagyfelbontásban elérése, stb.), amiket kizárólag külön díjakért vehetsz igénybe!

Nincs kreditrendszer, nem kell a használatért előre pontokat vásárolnod! Nem vonunk le pénzt automatikusan havonta a bankszámládról!

Nincs apró betű, nincsenek további, rejtett költségek!

 

Támogatást azért elfogadunk! Ha tetszik a rendszerünk, s szívesen hozzájárulnál a továbbfejlesztéséhez, akár anyagilag is, azt az alábbiak szerint teheted meg.

 

1. SMS-ben

Támogatást legegyszerűbben SMS-ben tudsz küldeni. Az SMS befizetés megbízható és biztonságos, s nem mellékesen nem terhelik olyan további járulékos költségek, mint a banki átutalási díj vagy a tranzakciós adó.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a Kulcs szócskát SMS-ben elküldeni a 0690888310 telefonszámra.

Az SMS díja 800 Ft + ÁFA azaz 1016 Ft, mobiltelefon szolgáltatód ezzel az összeggel terheli meg számlád az üzenet elküldését követően.

 

2. PayPal befizetés

A támogatást befizetheted PayPal-en keresztül is - akár bankkártyáddal!

A támogatás összege így is csak 800 Ft + ÁFA azaz 1016 Ft. Ha nagyobb összeggel szeretnéd támogatni a fejlesztést, alkalmazd többször!

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy bankkártyás fizetésnél előfordulhatnak további, bankonként változó járulékos költségek, mint például: tranzakciós vagy átutalási díj, stb. Ezt vedd figyelembe, ha PayPal-en keresztül ezeket a fizetési módokat választod!