Játék

Megvolt az első randi? Jöhet a folytatás?

 

A sikeres első randi után a következő izgalmas, közös élményt mi adjuk ajándékba!

Nyerjétek meg Ti az Ajándékot!

Egy 2 főre szóló kijutós (szabadulós) játékot, amely nem csak, hogy felejthetetlen kaland lesz, de segít összecsiszolódni és még jobban megismerni is egymást.


Hogyan nyerhetitek meg?

Ha az oldalunkon leszervezett sikeres első randin készítetek egy közös fotót (amelyen mindketten rajta vagytok természetesen), majd azt bekülditek 2017. október 15. éjfélig a regisztráció során megadott email címeitekről a jatek@beengedlek.hu címre.

Ezt követően a beérkezett pályázatok közül sorsoljuk ki azt a szerencsés párt, aki nekivághat a nagy kalandnak! A nyertesekről Facebook oldalunkon adunk hírt másnap (2017. október 16-án).

A játékban történő részvétel feltételei:

A játékban kizárólag a beengedlek.hu oldal azon regisztrált és a játék záró időpontjában (2017. október 15.) aktív felhasználói vehetnek részt, akik az oldalon 2017. szeptember 1. és október 15. közötti időpontra meghirdetett és sikeresen leszervezett találkájukon randi partnerükkel közösen készített fotójukat mindketten külön-külön beküldik saját, az oldalon regisztrált email címükről a jatek@beengedlek.hu címre 2017. október 15. éjfélig.

Fontos, hogy mindkét email címről meg kell, hogy érkezzen a levél (és a közös kép), mert csak abban az esetben lesztek jogosultak az ajándék megnyerésére!


A játékban való részvétellel, az email beküldésével egyidőben hozzá kell járulnotok ahhoz, hogy az első randiról készített és beküldött közös fotót megjelenítsük Facebook oldalunkon, hogy mások is osztozni tudjanak az örömötökben. Erről természetesen külön tájékoztatjuk majd a nyertes párt!